ZiZo

Welkom bij
Vocal Group ZiZo, 
leuk dat je er bent!

Op deze site vind je alle informatie over Vocal Group ZiZo. Wie we zijn, wat we doen en waar je ons kunt ontmoeten. Neem gerust een kijkje. Wanneer je informatie mist, of iets wilt vragen, neem dan contact met ons op via info@vgzizo.nl.

Volg ons


Dirigent

Elke Rouwmaat

Vocal Group ZiZo staat onder muzikale leiding van Elke Rouwmaat.

Elke is werkzaam als docent zang aan het ArtEZ conservatorium en is vocal coach voor zangers en zangeressen. Ze is Master Teacher in Estill Voice Training en Universal Master Teacher bij het Universal Voice Institute.

Als vocal coach geeft Elke individuele coachings aan zangers en zangeressen en geeft regelmatig workshops en masterclasses aan vocal groups, koren, theatergezelschappen en scholen.

Als zangeres/pianiste treedt Elke op met haar eigen show Elke Keer Anders en werkt ze als freelance zangeres/pianist in vele andere band en muzikale projecten.

Elke heeft meerdere muziektheaterprogramma's gemaakt in samenwerking met Rogier IJmker.

Naast coach en zangeres is Elke dirigent van Vocal Group ZiZo, waarvoor ze ook meerstemmige arrangementen schrijft.

Opleiding

In juni 2003 rondde Elke haar opleiding Docent Muziek af en in juni 2005 is zij eveneens afgestudeerd voor haar opleiding Zang Lichte muziek. Beide studies volgde ze aan het ArtEZ Conservatorium in Enschede.

In 2014 heeft ze na haar opleiding binnen Estill Voice International haar titel Certified Master Teacher gekregen en in 2015 is zij als Universal Master Teacher verbonden aan het Universal Voice Institute te Amsterdam.

Na afronding van haar studies is Elke 8 jaar werkzaam geweest als docent muziek en CKV in het voortgezet onderwijs. Sinds 2010 is zij zich helemaal gaan focussen op haar zangcarrière en zangschool. Elke is zangeres/pianiste bij de formatie Piano&Co, maar ook solo doet zij verschillende optredens. Verder maakt zij deel uit van "Lekker Close”, een close harmony-groep bestaande uit 5 enthousiaste zangers en zangeressen.

Voor meer informatie, bezoek haar website: www.elkezingt.nl.

Elke Rouwmaat