ZiZo

Welkom bij
Vocal Group ZiZo, 
leuk dat je er bent!

Op deze site vind je alle informatie over Vocal Group ZiZo. Wie we zijn, wat we doen en waar je ons kunt ontmoeten. Neem gerust een kijkje. Wanneer je informatie mist, of iets wilt vragen, neem dan contact met ons op via info@vgzizo.nl.

Volg ons


Over Vocal Group ZiZo

Hoezo ZiZo?

Na een aantal jaren zingen in een popkoor waren zeven muzikale vrienden toe aan een nieuwe uitdaging: zingen in een kleiner ensemble, een vocal group. Toen we in contact kwamen met muziektalent Elke Rouwmaat, werden onze plannen concreet en ging Vocal Group ZiZo in augustus 2007 enthousiast van start. Momenteel bestaat de groep uit dertien enthousiaste zangers en zangeressen en hebben we plek voor een tenor.

De naam ZiZo staat voor Zingen & Zo. We komen uit de regio tussen Arnhem en Nijmegen en repeteren serieus en met ambitie elke woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur. Hierbij wordt gewerkt aan een mooie samenklank. Het repertoire bestaat uit popmuziek en alles daaromheen, zowel bekende als minder bekende nummers. Of het nu gaat om een serieuze ballad, cabaret, een lekker uptempo nummer of een jazzy sound; we brengen het op onze eigen manier, met zo nu en dan een twist en een dosis humor. Gewoon net even anders!

Zoals de naam al doet vermoeden is naast het zingen het "& Zo”-gedeelte een belangrijk onderdeel. We zijn een hechte club met veel gezelligheid. Vocal Group ZiZo staat dus voor meer dan zingen alleen!

We zijn ambitieus!

ZiZo bestaat uit een aantal ambitieuze amateurs. Door veel aandacht te besteden aan stemvorming en samenklank willen we met ZiZo het beste uit onszelf halen en meer zijn dan een gemiddeld amateurgezelschap. Naast mooi willen zingen, werken we aan uitstraling en tekstinterpretatie. We zetten de nummers op geheel eigen wijze neer.